Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Зробимо Львів кращим! У Львові стартує конкурс соціально-культурних проектів

Від 1 грудня до 25 грудня 2019 року триватиме прийом проектів на участь у конкурсі соціально-культурних проектів «Зробимо Львів кращим!».
Конкурс соціально-культурних проектів «Зробимо Львів кращим!»

На реалізацію соціально-культурних проектів у 2020 році Львівською міською радою передбачено 2 млн 425 тис. гривень.

Учасниками конкурсу можуть бути громадські та інші організації, які мають статус неприбутковості та діяльність яких поширюється на територію м. Львова, за винятком релігійних організацій, політичних партій та бюджетних установ.

Цьогоріч прийом проектів здійснюватиметься за такими галузевими напрямками:

  • культура
  • туризм
  • освіта
  • соціальний захист
  • розвиток громадянського суспільства
  • інформаційні технології та інновації
  • поводження з відходами.

Щороку профільні управління готують свої пріоритети на існуючі напрямки конкурсу. Відповідність напрацьованим пріоритетам є однією з умов успіху у конкурсному відборі.  Також під час розгляду проектів для конкурсної комісії перевагою буде інноваційність та актуальність для громади Львова.

Умови участі у конкурсі незмінні: необхідно заповнити  аплікаційну форму та надіслати її на електронну скриньку [email protected]. Кожен проект слід надсилати окремим електронним листом.

Аплікаційна форма розміщена на сайті Львівської міської ради (city-adm.lviv.ua - категорія «Прес-центр»  - рубрика «Оголошення») та на Інформаційному порталі депутатів ЛМР (lvivrada.gov.ua).

Варто зазначити, що 3 грудня 2019 року відбудеться навчання для громадських організацій з написання проектів на конкурс «Зробимо Львів кращим!». Усіх охочих запрошуємо прийти о 17:00 в  каб. 230  (мала сесійна зала), пл. Ринок,  1,  Львівська міська рада.

Нагадаємо, що минулого року на конкурс «Зробимо Львів кращим!» було подано 135 проектів, з них 35 отримали фінансову підтримку Львівської міської ради та реалізовувались впродовж року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ