Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зубожіння народу кричуще. До Миколая діти просять колготки і білизну

200 листів до свята святого Миколая зібрали від дітей із бідних сімей Гoродоцького району Львівської області. У листопаді люди «ВОЛІ» узяли списки таких родин в управлінні соцзахисту, розділили район на округи та пішли до кожної родини персонально. Про це повідомили у партії «ВОЛЯ».

Одразу ж написали із дітьми листи або попросили їх надіслати пізніше. Відтак, сьогодні у Городоцькому районі уже почали пакувати подарунки.

Дитячі листи роздали підприємцям, людям, які захотіли стати доброчинцями для однієї-двох дітей. Меценат і уродженець Городоцького району Тарас Елейко вже 10 років персонально розвозить подарунки. Сьогодні до нього долучилися люди ВОЛІ.

«Сльози навертаються, коли діти просять колготки, нижню білизну. Або зошит і три ручки, - розповідає Елейко. – Зубожіння народу стає кричущим. І це на фоні стрімкого збагачення інших. Тому дивує, що соцзабези по всій країні облікують, реєструють, складають списки неблагополучних і вираховують мінімальний кошик. Збільшують виплати на сто гривань і тішаться цим. Країні потрібні кардинальні зміни. Де чиновники будуть менеджерами і замість бюрократії займатимуться глобальними реформами. Негайно потрібні програми для створення робочих місць у селах, розвитку якісного сільського господарства. Щоб багатодітні матері в селах мали тут кваліфікованих сімейних лікарів. Щоб ціни і компослуги були відповідними до зарплат. Сьогодні бачу лише волю окремих людей допомагати і робити добрі справи. Але нам потрібна воля змінити країну».

18 грудня 10 посланців святого Миколая візьмуть свої авто та роз’їдуться селами Городоцького району роздавати подарунки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ