Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Активісти почали будувати Януковичу барикаду зі сміття. Фото

1/3
Демократичний Альянс спробував винести сміття і за межі Майдану по вулиці Інституцькій. Дякуючи необгрунтованому блокуванню вулиці силовиками довелося залишити сміття біля них. В ДемАльянсі коментують акцію: «Хочемо допомогти Януковичу зміцнити паркан, яким він огородився від українців!». Про це повідомила прес-служба ДемАльянсу.

Активісти Демократичного Альянсу, дізнавшись, що заблоковано прохід по вулиці Інституцькій, вирішили терміново винести сміття з Майдану. Назву сміття отримало не випадково, а завдяки тому, що тільки через команди з оточення Президента відбуваються блокування, розгони та інші дії, які порушують права людей та Конституцію України загалом.

Сміття винести не дали, як і пройти.  МВСники швидко замкнули кордон, ще один автобус перегородив дорогу. Тому пакети зі сміттям довелося скласти перед міліцією.

Член Правління Демократичного Альянсу Андрій Сидоренко говорить: «Цим вчинком ми звертаємося до міліціянтів та інших громадян із закликом допомогти Януковичу побудувати кордон його охорони зі сміттєвих пакетів, а не з міліції, яка не має стояти живим щитом між Януковичем і українцями».

По завершенню акції мешканці міста вирішили теж взяти участь та почали зносити власне сміття і кричати «Ганьба!».

"Cьогодні, в день професійного свята міліціянтів ми хочемо подякувати всім міліціянтам, які підтримують мітингувальників, хоч і ззовні змушені лишатися по інший бік барикад", - кажуть в ДемАльянсі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ