Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Активісти, що протестують проти призначення Гураля, знесли двері прокуратури. Фото

Сьогодні, 8 квітня, під будівлею прокуратури Львівської області відбувається чергова акція протесту проти призначення прокурором області Володимира Гураля. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

На цей час протестувальники виламали двері і зайшли в будівлю прокуратури. Охорона не хотіла їх пропускати, покликаючись на провокації ФСБ, які чиняться на Сході і Півдні країни.

На цей час у прокуратурі перший заступник прокурора Володимир Брездень веде прийом громадян. До його кабінету зайшли багато журналістів, він поки що вислуховує скаржників, які розповідають йому про рейдерство. Гураля на місці нема. Активісти чекають в коридорі перед його кабінетом. 

Згодом протестувальникам пояснили, що Володимира Гураля на місці немає, оскльки вони не подали письмової заявки на прийом громадян. Активісти кажуть, що заявку у них не приймали, оперуючи різноманітними відмовками. 

Володимир Брездень вислухав вимоги громади, однак зазначив, що питання не до нього.

На прийом до заступника прокурора прийшли представники ринку "Привокзальний". Вони навпаки хвалять Гураля. Ігор Гарбан, обраний профспілками директор ринку, запевняв, що всі питання в прокуратурі вирішуються, жодних відмовок не буває. 

Асоціація приватних структур безпеки - активісти цієї організації не пускали громадян в прокуратуру, перебуваючи як на вулиці, так і в приміщенні. 

Виламані двері прокуратури встановили на місце, активісти запевнили, що прийдуть наступному разу. 

Фото - Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ