Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Альтернативи перенесенню ринку "Санта-Барбара" немає, - Сихівська РА

Створена робоча група котра веде переговори та зустрічі із підприємцями ринку "Санта-Барбара". "Працівники повинні розуміти, що трамвай на Сихів повинен бути, адже цього потребують 151 тисяча жителів мікрорайону, тож компроміс про перенесення ринку повинен бути досягнутий". Про це журналісту Гал-Інфо розповів Іван Коркішко, заступник голови Сихівської районої адміністрації.

За його словами, працівникам ринку запропонували три ділянки на вибір, зокрема, місце в районі вулиці Антонича, також ділянку нижче кінцевої зупинки майбутнього трамвайного маршруту і ділянку на вул. Вернадського.

"Станом на сьогодні кінцевої домовленості немає. Працівники хотіли отримати ділянку в районі вулиці Скрипника, але це неприйнятно, адже там проходить велика кількість комунікацій в першу чергу, з другого боку це місце дуже близько до центральної дороги, де є велика кількість громадського транспорту, що створює велику небезпеку", - зазначив Іван Коркішко.

Він також запевнив, що ринок неодмінно буде перенесено, адже трамвайна колія на Сихів забезпечить якісне транспортне сполучення для 151 тисячі мешканців мікрорайону.

"Однозначно будуть проводитись перемовини, і я впевнений на сто відсотків, компроміс буде знайдено. Підприємці ринку повинні бути свідомі того, що трамвай на Сихів повинен бути, адже цього потребують 151 тисяча жителів мікрорайону", - наголосив заступник голови Сихівської районної адміністрації.

Нагадаємо, минулого тижня розпочались підготовчі роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. Роботи розпочали на проспекті Червоної Калини, вище ринку "Санта-Барбара", адже кінцевих домовленостей з працівниками ринку так і не було досягнуто.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ