Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Бійців, які цієї ночі затримали контрабанду хочуть посунути із Станиці Луганської. Фото

Бійців, які цієї ночі затримали контрабандний вантаж, що супроводжував боєць батальйону МВС "Чернігів", хочуть прибрати зі Станиці Луганської, адже вони заважають. Про це Гал-інфо розповів журналіст, волонтер Євген Гапич.

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук він описав ситуацію так:

"З інформації, яку я отримав від бійця "Чорної сотні". Контрабанду супроводжував також "волонтер". Цей псевдоволонтер проживає в Луганську. Раніше судимий. Тобто, постачав гуманітарну допомогу сепаратистам та терористам. Саме цікаве, що гуманітарка була зібрана на материковій частині України. Щодо сержанта "Чернігова". Не перший випадок. Але деталі згодом.

КОНТРАБАНДА В СТАНИЦІ ЛУГАНСЬКІЙ - ГО "ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ" та розвід група Саіда батальйону ім. Кульчиського затримують 8 авто, що направляються на територію, підконтрольну терористам.

Інформація з місця подій!

В ніч з 15 на 16 червня бійцями "ЧОРНОЇ СОТНІ" та розвідниками групи Саіда було затримано та супроводжено на базу, де дислокуються підрозділи, велику кількість контрабандного товару. Товар намагалися доправити через річку Сіверський Донець на тимчасово окуповану територію України.

Операцію виконували сили АТЦ при інформуванні "Грома".

Як вияснилося, одним із супроводжуючих незаконний вантаж, був службовець спецпідрозділу МВС "Чернігів". Віськовослужбовці цього підрозділу, заручившись підтримкою бійців та бронетехніки 128-ї гірсько-піхотної бригади, намагалися перешкодити затриманню контрабандистів та взяли в кільце базу, де дислокуються наші воїни. Вимагали віддати їхнього старшину, намагаючись приховати причетність до неправомірних дій свого підрозділу. Під час переговорів бійці спецпідрозділу "Чернігів" погрожували використати зброю.

Вийшла підтримка з бійцями Альфи на броньованих хамерах, які чекали команди, страхуючи нас неподалік. На місце події прибули командири підрозділів. На даний час ситуація стабілізувалась. По даному випадку ведеться службове розслідування.

Подзвонили бійці і просять максимального розголосу. Питання з вчорашнім затриманням 8 машин, які перевозили контрабанду та які супроводжував сержант батальйону "Чернігів" хочуть зам'яти. Батальйон "Золоті леви Чорної сотні" хочуть посунути зі Станиці Луганської, бо заважають".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ