Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Економіка

Бойовики на Донбас налагодили друк фальшивих рублів, доларів та євро, - Снєгирьов

1/2
За інформацією аналітичного відділу ГІ " Права Справа" на території т.зв. ЛНР польовим командиром на псевдо "Рим"( Гайдей А.П) налагоджено друк фальшивих грошових знаків Національного банку РФ. Про це Гал-Інфо повідомив активіст з Луганська, голова ГІ "Права Справа" Дмитро Снєгирьов.

За його словами, підземний бункер, в якому крім друку фальшивих грошових знаків РФ проводиться розфасовка наркотичних речовин, знаходиться в районі селища Верхня Деревечка Свердловського району Луганської області.

"Територія навколо бункеру і сам бункер знаходяться під охороною вихідців з Північного Кавказу. Аналогічне "виробництво", але вже з друку фальшивої іноземної валюти (долари США та євро) організовано на території т.зв. ДНР. Саме "виробництво", яке контролюють люди Захарченка, знаходиться в приміщеннях другої будівлі Донецької ОДА", - повідомив Дмитро Снєгирьов.

Він наголосив, що як в Луганській так і в Донецькій областях друк фальшивих банкнот намагалися взяти під свій контроль бойовики з Північного Кавказу.

"В листопаді 2014р, ГІ " Права Справа" повідомляла про те, що в Луганську, бойовики почали друкувати фальшиві гроші щоби здійснювати соціальні виплати на тимчасово окупованих територіях області.Тоді ж міліція Нової Каховки вилучила у місцевого бізнесмена тридцять шість тисяч фальшивих гривень, які той намагався здати в банк.Чоловік пояснив, що фальшивками з ним розрахувалися за реалізовані овочі, а сліди покупців вели на Луганщину", - нагадав Дмитро Снєгирьов.

Фото з ФБ Дмитра Снєгирьова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ