Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Будівлю терміналу Львівського аеропорту зведуть до кінця цього року

Зведення будівлі терміналу Львівського аеропорту має бути завершено до кінця цього року. Також на 99% повинно бути завершене спорудження даху терміналу. Про це журналістам, які супроводжують Президента України Віктора Януковича у поїздці до Львова, повідомив начальник головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку Львівського ОДА Степан Лукашик.

За словами Лукашика, на будівництво терміналу потрібно ще 450 млн грн. Також 450 млн на будівництво траба для спорудження злітної смуги. Цього року надійде половина цих коштів, наступного року до листопада – решта.

Начальник головного управління будівництва запевняє, що за останні півтора місяця було скорочено відставання від графіку будівництва злітної смуги. Будівництво йде за планом. «Окрім погоди, жодних факторів, які б заважали будівництву не існує і існувати не може», – додав він.

Стосовно стадіону, то Лукашик додав, що до кінця тижня перший ярус в залізобетоні буде закритий, будівельники перейшли уже на другий ярус.

За словами Лукашика, вже будується перший поверх терміналу, на злітній смузі закриваються роботи по перону, йдуть роботи з продовження злітної смуги. цього року буде споруджено каркас, накрито його, згодом відбуватимуться оздоблювальні та спецмонтажні роботи. Здати термінал планується у листопаді наступного року.

Нагадаємо, що сьогодні, 27 травня, Президент України Віктор Янукович проведе у Львові засідання Ради регіонів, а також ознайомиться зі станом будівництва об'єктів Євро-2012. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ