Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чергова поразка «Політехніки-Галичини» може призвести до відставки Михайла Уваліна

1/3
Львівська «Політехніка-Галичина» з рахунком 75:63 зазнала чергової домашньої поразки. Цього разу від маріупольського «Азовмашу. Експерти зазначають, що це може призвести до відставки тренера Михайла Уваліна

 

Львівська "Політехніка-Галичина" достатньо вдалого стартувала у регулярному чемпіонаті баскетбольної Суперліги. Але після програшу лідерові чемпіонату – столичному «Будівельникові» команда ніби «загубила» свою гру й розівчилася перемагати. От і 20 лютого в спорткомплексі "Галичина" "політехніки" зазнали чергової домашньої й четвертої поспіль поразки від міцного середнячка – маріупольського «Азовмашу». 

 

До того ж, впродовж усього поєдинку "галичани" не те що не вели в рахунку, вони навіть не примудрилися хоча б раз зрівняти рахунок! Словом, програли безвольно.

 

Старт для господарів майданчика видався вкрай невдалим – за кілька хвилин ігрового часу маріупольські баскетболісти вже були попереду плюс десять очок! Тренер "політехніків" Михайло Увалін взяв хвилинну перерву , але вона не внесла суттєвих коректив у гру. Натомість під кінець першої половини зустрічі, коли львівяни почали скорочувати розрив, тайм-аут «Азовмашу» таки дав позитивні зміни: маріупольці вже не втрачали концентраці й впевнено довели матч до виїздної перемоги з рахунком 75: 63.

 

Після цієї поразки в колах, близьких до керівництва баскетбольного клубу, все частіше лунають розмови про потребу заміни тренера та деяких гравців команди

 

Aото Михайла Дашковича.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ