Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Чуркін презентував Лайнер-141, який може замінити «ПАЗи», «Еталони» та «Богдани»

Cьогодні, 29 травня, під час прес-конференції голова наглядової ради холдингу ЛАЗ Ігор Чуркін презентувавжурналістамнову модель автобуса середнього класу Лайнер -141. Ціна такої машини 550 тис грн.

Лайнер-141 призначений для міських, приміських та міжміських перевезень на відстані до 400 км. Машина має 5 варіантів планування салону для міста та передмістя. Окрім цього, для підвищення надійності на автобусі встановлено двигун, який відповідає сучасним європейським нормам викидів до Євро-5.

Як зазначив Ігор Чуркін , Лайнер має прийти на зміну «ПАЗу», «Еталону», «Богдану».

«Це нове покоління машин. Для нас ці машини стануть новою нішою на ринку, в першу чергу – на російському», – зазначив він. Ігор Чуркіндодав, що нову модель автобуса також мають презентувати на виставці в Росії.

За його словами, це саме та машина, яка має створити конкуренцію турецьким й, частково, китайським та європейським виробникам.

«Ми можемо випускати близько 20 таких машин вдень. Це швидко та дешево»,– наголосив Ігор Чуркін.

«Нині ведемо переговори з Донецьком. Вони хочуть замовити першу партію 300-350 машин»,– розповів він. Чи з’являться такі автобуси у Львові, поки не відомо. «Для цього,– за словамиІгоря Чуркіна, – повинен бути великий перевізник, який дбатиме і про якість перевезення, і про фінансову відповідальність».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ