Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Дерев’яний будинок згорів за дві години: родина залишилась без нічого

1/3
Уночі проти понеділка 28 лютого у містечку Турка Львiвської області у будинку родини Сипливих сталася пожежа. Люди, які ще мить тому мали усе, що треба для нормального життя, за дві години позбулися абсолютно всього. Про це повідомив Іван Ощипок.

Пожежа сталася вночі, коли вся родина спала. Двоповерховий дерев'яний будинок зник на очах. Сім’я мешкали на першому поверсі. На другому поверсі ніхто не жив. Під час пожежі у будинку перебували мати з двома повнолітніми дітьми і бабуся, яка
тяжко хвора і не ходить.

Першим пробудився старший син, почувши тріск шиферу і сигнал машини швидкої допомоги, яка стояла навпроти будинку: медики намагалася розбудити людей. Єдине, що
встигли погорільці, це врятувати бабусю. Отак, у мильний мороз люди залишилися у капцях на вулиці: без речей, без документів, без грошей, без будинку.

Що стало причиною пожежі. Поки що встановити не вдалося. Версії такі: замикання проводки, нещасний випадок або підпал.

При цьому люди нарікають на МНС. За їхніми словами, пожежні машини приїхали через годину. Приїхали без води.

Усі, хто не байдужий до людського горя, може перерахувати благодійний внесок на такий рахунок: Турківське відділення Ощадбанку №6317, МФО - 385275 КОД ЗКПО 02762582, № розрахункового рахунку – 3739890004, № рахунку - 146362 Сиплива Світлана Василівна.

(На останній фото - вигляд будинку до пожежі).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ