Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Фатальна "блондинка Яценюка" стала наймолодшим депутатом Верховної Ради. Фото

Дарина Ледовських в 23 роки стала новим депутатом Верховної Ради від «Народного фронту», відібравши звання «наймолодшого депутата» у Альони Кошелевої з Радикальної партії Ляшка. Повідомив "Взгляд".

23-річна депутат Ледовських любить дорогі 5-зіркові готелі, постить в соцмережах селфі і змінює колір волосся.

Після затвердження Верховною Радою нового складу уряду в парламент пройшли 9 нових депутатів за списками відповідних партій. Серед них - 23-річна випускниця КІМО (Київського інститут міжнародних відносин) Дарина Ледовських, яка раніше рахувалася під 73-м номером списку «Народного фронту».

Дівчина володіє надзвичайною зовнішністю і третім розміром грудей, її по праву можна назвати мрією багатьох чоловіків. Висока, струнка з дуже красивою формою губ і примхливим примруженням очей.

Судячи з фото на її сторінці в Facebook, Дарина обожнює подорожувати. Так, на деяких знімках вона позує на тлі Капітолію в США, годує голубів біля собору Дуомо в Мілані, взимку любить відпочивати на гірськолижних курортах, а влітку - в дорогих готелях Туреччини. Так, Дарина похвалилася фото, де вона ніжиться під сонячними променями на курорті Белек в 5-зірковому готелі Maxroyal. Відзначимо, що 8 ночей в цьому готелі в період новорічних свят коштують $ 2000 з однієї людини.

Зазначимо, що у фракції «Народний фронт» мандат отримала старша родичка Дарини - Олена Ледовських, яка є креатурою Миколи Мартиненка та колишнього депутата від «Партії регіонів» Давида Жванії.

Ледовських-старша раніше очолювала виконком київської міськорганізації «Нашої України - Народної самооборони», коли її контролював Мартиненко, а до цього працювала начальником управління персоналу ЗАТ «Брінкфорд», яке пов'язують з Жванією. На вибори йшла як глава правління громадської організації «Кияни - за реформи». Великої активності за цією організацією помічено не було, але, наприклад, саме вона мала ексклюзивне право збирати безготівкові кошти на потреби Майдану.

Взгляд

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ