Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фінал конкурсу "Міс Львів" відбудеться незважаючи на трагічні події в Україні. Фото

У середу, 7 травня, у Львові відбудеться фінал конкурсу краси "Міс Львів 2014". Про це розповіла Валерія Никифорець, директор гранд-шоу.

Конкурс був запланований на березень цього року, однак у зв’язку з відомими подіями в країні дату проведення двічі переносили.

"Спершу конкурс був запланований на березень, але ніхто не міг передбачити, що буде така біда в нашій країні, - зазначила Валерія Никифорець. - Потім ми перенесли його на квітень, тепер на 7 травня. І якщо ми тепер його не проведемо, то його слід буде просто скасувати".

Як зазначають організатори, конкурс - це не лише організація свята, а й питання обрання дівчини, що матиме шанс представити Україну на всесвітньому конкурсі. "Ми хочемо дати можливість львів’янкам представляти нашу країну, тому навіть у такий важкий момент вважаємо за необхідне провести конкурс", - наголосила Валерія.

Фінал конкурсу "Міс Львів 2014" відбудеться в приміщенні Оперного театру. Тематикою цьогорічного конкурсу стануть "Великі перегони краси", приурочені до перемоги Валерії Никифорець та Міс Львів 2012 Богдани Примак у реаліті-квесті "Великі перегони". Під час проведення конкурсу запланований виступ Руслани з львівським хором, що здобув перемогу у вокальному проекті "Битва хорів".

Під час прес-конференції також представили учасниць конкурсу.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ