Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадські активісти відновили газон поруч Домініканського собору

Активісти з християнсько-студентської організації «Leopolis молодий» власними силами відновили газон поруч з пам’ятником Никифору Дровняку.

Близько 15 громадських активістів, взявши до рук городній інвентар, привели до ладу затоптаний газон позаду пам’ятника. Як розповіли вони у коментарі журналісту Гал-Інфо, така ідея виникла під час однієї з щотижневих зустрічей. 

«Ми збираємось раз на тиждень, аби обговорювати якусь духовну тему, але також хочемо робити якісь добрі справи на дворі, допомагати іншим людям», - зазначив Кларк.

Також він додав, що у першу чергу вони хочуть трішки озеленити Львів. Ділянку, між пам’ятником Никифору Дровняку та Домініканським собором обрали через її розташування. «Тут часто проходять туристи, адже це самісінький центр», - зазначив він.

На думку активістів, газон в цьому місці востаннє був іще за австрійських часів, і вони бажають це змінити. Ділянку позаду пам’ятника розділили на чотири сегменти, в яких посадять траву. Між ними облаштують доріжки, виклавши їх дрібним гравієм.

Фото - Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ