Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ізраїльсьский «Блиск» на LvivFashionWeek. Фото

Свою нову колекцію під назвою «Блиск» на LvivFashionWeek, який проходив 26-27 жовтня в експо-центрі «Шувар», представив ізраїльський бренд «Frau Blau». У моделях колекції весна/літо 2014 цього лейблузастосовані ефекти оптичних ілюзій

Основні теми: абстрактний калейдоскопічний простір, строгі філігранні форми з тематикою нижньої білизни, дифракція кристалів. Завдяки спеціальній техніці друку дизайнеру вдалося досягти достовірного відображення різноманітних текстур та принтів на тканинах.

Ще однією особливістю показу стали маски на обличчях моделей. Деякі із них нагадували римські маски воїнів, інші – маски, які в давнину носили китайські дівчата.

Довідка.

Бренд Frau Blau був заснований в 2002 р. дизайнерами Хеленою Блаунштейн і Філіпом Блау. В основі концепції марки – якісна мода з почуттям гумору, пов'язана з позитивним поглядом на життя і переконанням, що важливо насолоджуватися кожним етапом своєї праці.

У колекціях Frau Blau проявляються міждисциплінарні вміння обох дизайнерів, які мають різну освіту. Це поєднання мистецтва і дизайну одягу. Хелена закінчила Коледж інженерії та дизайну Shenkar, здобувши ступінь бакалавра fashion-дизайну, Філіп робить свій внесок у розвиток проектів через досвід випускника факультету мистецтва і графічного дизайну Інституту мистецтва та дизайну Avni.

Результатом їх співпраці є розробка спеціальної техніки створення digital принтів на тканині. У 2007 р. Філіп та Хелена отримали Нагороду Міністерства науки, культури та спорту Ізраїлю за досягнення в моді, зокрема за внесок у розвиток технічного напряму. У Frau Blau два бутіка, їх твори та колекційні речі експонуються та зберігаються в галереях, музеях і приватних колекціях клієнтів.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ