Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів покаже УЄФА бетонні колони та майже завершений фундамент стадіону

1/2
Будівельники стадіону, який готується до «ЄВРО 2012», звели усі чотири ряди колон на трьох прямих трибунах майбутньої футбольної арени. Повністю колони уже є на східній, північній та південній сторонах стадіону. Загалом на стадіоні уже стоїть 88 колон, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«На східному прямому фундаменті стоїть 40 колон, - розповідає директор львівської філії фірми «Азовінтекс» Ігор Семенов. – Ще по 24 колони зведено на північній і південній частинах».

 

На їх спорудження було витрачено близько 100 тонн арматури. Висота останнього ряду колон на усіх сторонах становить 11,30 метра.

 

На даний час на стадіоні ведуться роботи по двох напрямках: завершення фундаментних робіт та бетонування зведених колон. На будівельну ділянку прибувають нові робітники, тож від завтра бетонування колон будуть проходити одночасно на трьох трибунах — північній, східній та південній.

 

До 17 вересня, часу приїзду комісії УЕФА, повністю буде завершено бетонування колон на півночі та півдні, а також частково будуть виконані роботи із колонами на східній трибуні. Що ж до фундаментів, то на цей час будуть тривати роботи над останнім елементом фундаменту, що з’єднує північний та західний фундаменти.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ