Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Львівська Хвиля" - володар Гран-прі конкурсу "Обличчя міста - 2014"

10 жовтня у Львові у Храмі святих верховних апостолів Петра і Павла урочисто нагородили переможців конкурсу "Обличчя міста - 2014". Серед нагороджених - найпопулярніше у місті радіо "Львівська хвиля". Організатор конкурсу - Львівська торгово-промислова палата.

Цьогоріч до участі зголосились найбільша кількість учасників за всі 15 років конкурсу. Однак володаря головної нагороди з огляду на ситуацію в країні вирішили не обирати.

Натомість диплом Гран-прі конкурсу та бронзову статуетку було присуджено радіо "Львівська Хвиля" - за активну проукраїнську позицію, своєчасне об’єктивне інформування про події Революції гідності, а також - за волонтерську діяльність працівників радіокомпанії, спрямовану на підтримку українських біців, що беруть участь в АТО. 

Директор радіо "Львівська хвилі" Віктор Іваницький: "Ми вдячні організаторам конкурсу за високу оцінку нашої праці. Натомість можемо запевнити, що радіо "Львівська Хвиля" - це радіо, яке ми спільно творимо з нашими слухачами, творимо від душі, з усією теплотою і щирістю. І ми вдячні нашим слухачам за їхню відданість. Власне, саме завдяки їм ми вже зібрали 2 млн грн, за які закупили амуніцію, теплий одяг та інші вкрай потрібні речі для наших військових, що нині на передовій захищають нашу незалежність та свободу".           

Тим часом Дмитро Афтанас, президент Львівської торгово-промислової палати, зазначив: "Ми раді, що незважаючи на непросту ситуацію в країні, щорічна церемонія нагородження лауреатів та переможців конкурсу «Обличчя міста 2014» відбулася. Це свідчить про те, що ми готові працювати, що львівський бізнес не складає рук і, я переконаний, вистоїть у економічній війні. Львівський малий і середній бізнес уже став прикладом для інших регіонів, оскільки цей сектор економіки є важливим і необхідним для розвитку кожної області без винятку".

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ