Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське житло для бійців АТО. Фото, відео

Журналіст юридично-правової газети "ДК ЗАХІД" Ярослав Порада 14 травня 2015 року був присутній на робочій групі у Львівській міській раді з питань розроблення проекту будівництва житла учасникам АТО.

На  цій зустрічі заступник міського голови з містобудування та інфраструктури Шевчук Володимир Сергійович доповів, що в період з 27 квітня по 14 травня 2015 року було зроблено наступне: 

- зареєстровано документи на проектування житла

- проведено топогеодезичне дослідження

- Цибулько Тетяною виконано роботи по безкоштовній документації геології

- визначено, що склад ґрунту придатний для будівництва

Після представлення 15 травня керівника ЛКП "Рембуд" Віктора Писаренка, наступним етапом має стати безпосереднє проектування житла. Було представлено проекти в двох варіантах. Також пан Шевчук В.С. зазначив, що секції будинків будуть затверджуватись почергово у Львові, роз’яснив, що одночасно всі секції потрібно погоджувати через Київ, а це займе тривалий відрізок часу.

Проект буде розроблятись відділом архітектурних робіт Іриною Кулак та заступником архітектора Олесем Лужацьким. Розпочати проектування планується після погодження зі спілкою бійців АТО наступного тижня, приблизний розрахунок робіт - 4 місяці.
Наступним етапом мають бути роботи: ПАТ «Львівгаз», ЛКП «Львівводоканал», ПАТ "Львівобленерго".

На даній зустрічі були присутні представники вищенаведених установ та вони погодились сприяти роботі та максимально здешевити вартість робіт на скільки це буде можливим. Планується  завершення проектних робіт експертним висновком у жовтні цього року, а також отримати дозвіл на будівництво.

Після чого можна буде розпочинати конкурс на будівництво та шукати забудовника.

Наступна зустріч має відбутись 22 травня.

На зустрічі також були присутні депутати міської ради, які погодились сприяти залученню коштів для будівництва житла для учасників АТО.

Наступного тижня до Львова має прибути з візитом прем’єр міністр Арсеній Яценюк та має відзвітуватись з приводу проектування житла для учасників АТО.

Спілка учасників АТО також додатково звернулась з проханням зголошуватись людей з освітою архітекторів та будівельників, які готові на добровільній основі допомогти учасникам АТО у цій галузі з пропозиціями можна звертатись до членів спілки Леся 098-49-69-872, Наталя 067-79-74-097.

Юридично-правова газета "ДК ЗАХІД"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ