Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Львівські малюки зібрали дев'ять тисяч гривень для допомоги бійцям АТО

У Львові діти та їх батьки влаштували благодійний ярмарок у дитсадку №165. Вони продавали браслети та янголяток, а також випічку в синьо-жовтій глазурі. Усе зробили маленькі діти за допомоги своїх батьків.

“Я зробив кексики круглі. Мама допомагала”, - каже Владислав. “А ми робили їжачків солодких з насінням та ягідками”, - розповіла маленька Софійка. Захарчик каже, що він “робив кекси і булки”. 

Під час ярмарку зібрали 9 227 гривень. Усі кошти передали волонтерам на "Львівську хвилю", яка проводить довготривалу акцію "Подаруй життя солдату за 280 гривень". "Ми вирішили зібрати гроші, щоб допомогти солдатам, які зараз воюють в АТО. Тому зробили ярмарок та зібрали 9 227 гривень. Їх принесли на радіо “Львівська Хвиля”, щоб вже тут волонтери щось потрібне купили та передали на Схід", - розповіла голова батьківського комітету садочку №165 Галина Баранець.

Зазначимо, що радіоведучі організували флеш-моб "Подаруй життя солдату за 280 гривень", аби забезпечити вояків 80-ї аеромобільної бригади та 24-ї окремої Залізної механізованої бригади бронежилетами, касками та зимовим одягом. Номер картки, куди можна перерахувати кошти: ПриватБанк 4149 4378 2959 1393 (Тополя Тарас Володимирович).

Фото - "Львівська хвиля"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ