Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські підприємці провели антирейдерську ходу і віче під міською радою. Фото

Сьогодні, 20 березня, у Львові відбулась Перша Антирейдерська Хода підприємців місцевих ринків.

Відтак, близько сотні учасників ходи пройшлися проспектом Свободи до міської ради. Люди тримали в руках плакати з написами «Ми хочемо працювати безпечно», «Розруха чи реформа? Львів’яни, вибирайте», «Міліціє! Вставай! Рейдери у Львові», «Садовий, захисти».

Уже під міськрадою відбулося Антирейдерське віче, на якому представники львівських ринків закликали міського голову, депутатів та правоохоронні органи врегулювати ситуацію з рейдерством на місцевих базарах.

«У час, коли правоохоронні органи бездіяльні, на львівських ринках активізувалися злодії. Прикриваючись гаслами Майдану та народовладдя, професійні аферисти-гастролери займаються банальним рейдерством.

26 лютого о 9.30 адмністративні приміщення ринку «Привокзальний» захопили люди, які себе називають представниками Львівської обласної асоціації Вільних профспілок, руху «Автономний опір». За фактом захоплення та блокування ринку «Привокзальний» прокуратура Франківського району міста Львова порушила кримінальну справу, але рейдерів це не зупиняє.

Протягом трьох тижнів про такий відвертий рекет розповідають торговці ринків «Торпедо», «Південний», «Добробут», «Галицьке Перехрестя», ринку «Народний Ринок», пр. Чорновола. Тривожні сигнали надходять із Краківського ринку, «Провесінь», авторинку «Кривчиці», із ринку на Сихові», – йдеться у відкритому зверненні підприємців ринків Львова.

Відтак, учасники антирейдерського віче вимагають від міськради та міліції звернути увагу на цю ситуацію та відновити правопорядок на ринках міста.

Фото - Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ