Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський коледж легкої промисловості готовий одягнути усі фанів Євро-2012

1/3
Сьогодні, 16 жовтня, під час виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» у Львові в Палаці мистецтв студенти Львівського державного коледжу легкої промисловості презентували свої колекції.

  

Майбутні дизайнери представили три колекції одягу: «Наречені Карпат», «Автореспект», «Єврофутбол». Усі роботи – від задуму до пошиття – виконують студенти самостійно.

 

За словами директора коледжу Нелі Креденець, навчальний заклад має усе необхідне для підготовки спеціалістів. Для студентів облаштована спеціальна навчально-виробнича майстерня.

 

На підготовку однієї колекції йде близько 3 місяців, адже студенти шиють моделі як дипломні чи курсові роботи. Тканиною студенти забезпечені, але якщо вони хочуть протягом практики пошити щось для себе, то використовують власну, - додала Нелі Креденець.

 

Львівський державний коледж легкої промисловості готує спеціалістів за 4 спеціальностями: технологія швейного виробництва, моделювання та конструювання одягу, обслуговування та ремонт обладнання, комерційна діяльність.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ