Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський «Трамвайчик закоханих» перевіз у День святого Валентина більше 100 пар

«Трамвайчик закоханих», який вийшов у Львові на маршрут в День святого Валентина, перевіз більше 100 закоханих пар, – повідомили організатори акції.
 

В традиційному конкурсі на найдовший поцілунок у «Трамвайчику закоханих» перемогла подружня пара Тетяна та Сергій Яновські, які цілувались не розриваючи губ близько 25 хвилин. Завдання ще ускладнювалось тим, що партнери повинні були присідати, цілуючись, а потім партнер мав взяти свою кохану на руки і продовжувати цілуватись. За перемогу в цьому нелегкому конкурсі подружжя Яновських отримало вечерю в одному з львівських ресторанів.

 

В іншому конкурсі на найромантичнішу історію кохання переміг Станіслав Потоцький зі своєю коханою дівчиною Анною Башинською, які отримали романтичну подорож до «Бухти вікінгів».

 

Крім того, під час поїздки цим незвичним трамвайчиком закохані змагалися у швидкості поїдання тортиків, їли морозиво, не використовуючи рук, пили йогурти та отримували подарунки.

 

«Найвеселішим в цій подорожі було те, як близько тридцяти закоханих пар одночасно змагалися на найдовший поцілунок. В останньому турі це тривало вже більше 30 хвилин. Ми почали ускладнювати завдання присіданнями, але це нікого не зупинило. Парочки продовжували цілуватись. Тож цього разу переможених не було і всі отримали класні подарунки від партнерів акції », - говорить організатор акції Дмитро Гломбінський.

 

Під час подорожі офіціанти роздавали морозиво, йогурти і тортики, а в цей час відомий львовознавець Іван Радковець відкривав закоханим нові сторінки амурного Львова, розігрував призи та дарував всім хороший настрій в цей святковий день.

 

«Думаю, що львів`яни вже звикли, що львівські трамваї - це не лише «засіб пересування», а й окремий світ. Більше ста років тому - це був осередок світського життя, нині ж тут переважно вирують людські будні. Саме для того, аби наші трамвайчики не втратили колишнього шарму, ми обіцяємо - приємні сюрпризи цього року тільки починаються», - ділиться враженнями піар-менеджер ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ