Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'яни перекрили дорогу аби привернути увагу до проблем військовослужбовців

18 липня, о третій годині, працівники ринку "Торпедо" заблокували вул. Богдана Хмельницького на виїзді з міста, аби привернути увагу влади до значних втрат львівських військових на сході. Вони вимагають, аби вояки перед відправкою в зону АТО проходили відповідний вишкіл а також були добре озброєні. Про це кореспонденту Гал-Інфо розповів один із координаторів акції.

Учасники акції з плакатами та українським прапором постійно переходили дорогу пішохідним переходом в обох напрямках, чим створювали значно ускладнили рух транспорту, однак не зупиняли його повністю.

Як розповів Богдан Жукевич, голова страйкому ринку "Торпедо", вони не планують повністю перекривати рух транспорту. Вони мають на меті привернути увагу керівництва міста та області до проблем українських, та зокрема львівських військовослужбовців котрі несуть найчисленніші втрати на сході.

" Дітей потрібно відправляти на війну, а не на бійню. Вони повинні бути підготовлені, добре озброєні, пройти відповідний вишкіл, і тоді вона може захищати Україну. Відповідальні особи повинні чітко розрізняти особу молоду та особу зрілу. Зріла вміє і зможе захищати Україну, в той час як молода людина не має відповідного вишколу, нею керують емоції", - Зазначив Богдан Жукевич.

Він також підкреслив, що вони не говорять, що не треба відправляти наших вояків на схід. "Лише просимо відповідно їх навчити та озброїти".

Акція проводити на знак солідарності з подібною акцією на трасі Львів-Київ біля села Гамаліївка. Перекриття руху призвело до значної тягучки на виїзд та вїзд у місто. Більшість водіїв поставились з розумінням до пікетувальників та підтримують їх дії.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ