Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міністр інфраструктури каже, що Львову дуже пощастило. Фото

Сьогодні, 25 квітня, у Львові розпочав свою роботу шостий Весняний діловий форум. Захід відбуваюється за участі представників уряду, Державного агентства залучення інвестицій, міжнародних фінансових організацій, а саме - ЄБРР, НЕФКО, Міжнародної фінансової корпорації, а також українських і закордонних фахівців, - повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Традиційними організаторами заходу є ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз», спільно з ЛМР. Під час участі у панельній дискусії міністр інфраструктури України Максим Бурбак зазначив, що саме Львів приречений стати столицею транспортних коридорів з Європи в Україну.

«Впевнений, що синергія зусиль і гілок влади, і залучення місцевих органів влади, і приватний бізнес – зможуть вибудувати ту модель приватно-державного співробітництва, щоб максимально використати транзитний потенціал України.

Львову дуже пощастило, бо ви знаходитесь біля кордонів Євросоюзу. Я впевнений, що Львів приречений на те, що він стане столицею усіх транспортних коридорів, які будуть заходи з боку Європи в Україну», - зазначив міністр інфраструктури України Максим Бурбак.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ