Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На газорозподільчу станцію в Дроздовичах хотіли напасти одеські тітушки?

В ніч на сьогодні, 21 лютого, в селі Дроздовичі, де знаходиться газовимірювальна станція, затримали автомобіль «Міцубісі» з одеськими номерами. Про це близько 4 ранку повідомив на Фейсбук активіст Олег Радик.

«Ребята по украински ни му-му. Хто знає, де то село - зрозуміє, це там де дідько каже допобачення. Чо там їздити одеситам в глупу ніч? Я ВЖЕ не вірю у випадковості. Прикрий факт, що міліція, яка перейшла на сторону народу знялась в 18.00 з охорони всупереч нашим домовленостям», – повідомив він.

Селяни після консультацій між собою і міліцією гостей відпустили. Не били, додав він.

Нагадаємо, як стало відомо Гал-інфо учора, 20 лютого, на Львівщині в Старосамбірському районі на газопостачальній станції в с. Дроздовичі готувалася акція протесту, можлива провокація. Станція постачає газ до Польщі і далі на Європу і є однією з найбільших в Україні.

Як повідомив у коментарі Гал-інфо начальник міліції Старосамбірського району Ігор Марадь, є інформація про те, що активісти мають намір проводити там пікет.

Разом з тим Олег Радик повідомив, що на місці було налагоджено роботу самооборони. Громади двох найближчих сіл разом з міліцією та охороною об’єкту охоронятимуть станцію, як прокачує третину експорту газу з України від можливого нападу тітушок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ