Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині провели акцію "Засвіти "Серце Безпеки"

1/3
На Львівщині провели акцію "Засвіти "Серце Безпеки". Повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

У Львівській області працівники Державтоінспекції нагадали школярам правила безпеки на дорозі у вечірній час. Правоохоронці розповіли дітям, чому у цю пору доби необхідно бути не лише уважними й обережними, але також яскравими та помітними. А ще - подарували учасникам акції наклейки-світловідбивачі у формі серця.

Правоохоронці наголошують - у сутінках пішоходи стають практично невидимими для водіїв, тож саме у цей час доби зростає загроза потрапити під колеса авто. Аби цього не сталося, слід неодмінно подбати про власну безпеку, не вибігати на дорогу, переходити проїзну частину лише у встановлених місцях, вбиратися в одяг світлих кольорів, а також використовувати флікери, світлоповертаючі стрічки або спеціальні браслети.

Дуже важливо, аби такі «блискітки» були на шкільному портфелику та взутті дитини, особливо, якщо малеча повертається додому вже ввечері.

Тож саме тому правоохоронці вирішили влаштувати для юних учасників дорожнього руху профілактичну акцію «Засвіти «серце безпеки» та вкотре нагадати діткам про необхідність використання світловідбиваючих елементів.

Працівники ДАІ закликали малечу не пустувати на дорозі, бути дуже уважними й завжди дотримуватися Правил дорожнього руху. Діти також одержали від правоохоронців світловідбивачі – «валентинки», які одразу ж наклеїли на свої шкільні портфелі.

Правоохоронці сподіваються, що юні пішоходи прислухаються до їхніх порад та будуть дуже обережними на дорозі, а яскраве «серце безпеки» оберігатиме малечу від усього лихого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ