Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Михайлівську площу всю ніч звозили російську військову техніку

На Михайлівську площу всю ніч звозили російську військову техніку. Киянам та гостям міста на виставці "Присутність" покажуть докази, що Росія дійсно воює на Донбасі. Повідомило інформаційне агентство УНІАН.

Сьогодні на Михайлівській площі у Києві відкриється виставка доказів присутності російських військ на території України.

"21 лютого о 13.00 на Михайлівській площі у Києві відкривається “Присутність” - документальна виставка доказів агресії російських військ на території України", - повідомляє прес-центр АТО.

На площі буде представлено зразки військової техніки, озброєння та амуніції, що використовується російськими регулярними підрозділами та незаконними збройними формуваннями у боях проти сил АТО на сході України.

Як повідомляв УНІАН, на виставці буде представлено захоплені українськими військовими під час операції у Дебальцевому гранатомети, датовані 2014 роком, які не виробляються на території України. Ще одним доказом є безпілотники, що виготовляються тільки на території РФ, оснащені технікою, котра може транслювати зображення на відстань за 20 кілометрів, передавати зображення і координати цілей, робити коригування вогню.

Після завершення виставки частина експонатів буде передана Музею Великої Вітчизняної війни. Інша частина, яка є речовим доказом у відкритих силовими відомствами кримінальних провадженнях, повернеться до відповідних органів.

Російські танки, "Гради", БМП, БТР та іншу військову техніку, яку бійці АТО взяли в "полон", звозили на площу всю ніч.

"Михайлівська площа не спить вночі. Такого вона ще не бачила. Володя Кадигроб теж не спить. Готує виставку "Присутність". З фронту звозять російську техніку. Танки, "Гради", БМП, БТР... Приходьте сьогодні, 21 лютого, з першої години дня на Михайлівську площу. Дивіться, запам'ятовуйте, знайте", - написав на своїй сторінці в Facebook радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

"Навіть те, що нас вбиває, робить націю сильнішою. Ми воюємо з останніми покидьками світу, які хотіли забрати нашу історію, мову, майбутнє. Знищити кожного з нас.

Кожен з них закінчить там, звідки вони з'явилися - в болотах і вічній мерзлоті.

Дякую Vladimir KadygrobNataliya Popovych за ідею та працю, а Максим Бланк - за надані контейнери.

Кожен, хто був, а особливо той, хто не був на Майдані, повинен відвідати Михайлівську площу і наочно побачити інструменти вбивства з території зла, племена якої постійно хочуть загарбати Україну", - Володимир Омелян

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ