Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На станції Підзамче загинула школярка: задля фото вилізла на цистерну - зачепила контактний дріт

Сьогодні, 2 травня, у Львові на станції Підзамче 13-річна школярка піднялась драбиною на вагон-цистерну, щоб сфотографуватись. Ненароком доторкнулась до контактного дроту, внаслідок чого зазнала сильного ураження електричним струмом: одразу настала смерть. Повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України а Львівській залізниці.

Отож, компанія з трьох переходила залізничні колії, одна дівчинка захотіла сфотографуватися на тлі вагона. Вона залізла на одну із цистерн, над якою проходив контактний дріт.  Щойно підліток вибрався на цистерну, як дістав сильне ураження електричним струмом - понад 25 тис. вольт.

За попередніми даними, дівчинка загинула одразу.

На цей час транспортні правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.

Правоохоронці наголошують: "Громадяни, будьте пильні! Поясніть своїм дітям всю небезпеку перебування на об'єктах транспортної інфраструктури. Пам'ятайте, що для вашої дитини Ви - взірець для наслідування! Порушуючи правила поведінки на об'єктах транспортної інфраструктури, Ви ставите під загрозу життя і здоров'я своїх дітей!

Нагадаємо, що нещодавно аналогічний випадок стався в селі Стрілки Львівської області. 12-річний школяр під час прогулянки вирішив похизуватись перед друзями. Він заліз на залізничний міст, де проходив контактний дріт, зазнав сильного удар електричним струмом. З численними опіками дитина була доправлена  ​​в реанімацію.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ