Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Набережний квартал" здав першу секцію житлового комплексу в експлуатацію

30 листопада у Львові на вулиці Пулюя, 36 відбулась урочисте введення в експлуатацію першої черги житлового комплексу під загальноукраїнським брендом "Набережний квартал".

У новозбудованій багатоповерхівці 80 квартир. "В травні, коли я підписував угоду з «Набережним», на цьому місті був пустир, сьогодні – ми бачимо чудовий будинок, незабаром буде зведено інші секції цього житлового комплексу. Сім’я «набережноквартальців» зростатиме. Дякуємо забудовнику за те, що він, незважаючи на скрутні часи в державі та заздрощі конкурентів, таки доводить свою справу до кінця", - розповів під час відкриття Яків Літвін, власник квартири, котрий першим підписав договір з забудовником.

Під час урочистих заходів відбулось перерізання стрічки та освячення будови. Окрім того, для дітей були різноманітні конкурси та солодкі призи. Також організатори провели лотерею і розіграли цінні призи серед мешканців новобудови.

Наступну секцію заплановано здати на Водохреща. "А до кінця наступного року планується повністю завершити все будівництво 15-секційного житлового комплексу, а також впорядкувати його прибудинкову територію, яку буде прикрашати фонтан, дитячі та спортивні майданчики, місця для відпочинку малечі та дорослих", - розповів представник "Набережного кварталу".

Окрім житлового комплексу на вул. Пулюя, компанія розпочала будівництво сімейного житлового комплексу "Фамілія" на вул. Кульпарківська 230. Також за кілька днів у Винниках відкриється центр продажів ЖК "Затишний дім".

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ