Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Наслідки пожежі у військові частині Нацгвардії Львівщини досі не усунено. Фото

Бійці Національної гвардії Львівщини, що брали участь у звільнені Маріуполя від терористів, досі перебувають в скрутних побутових умовах. Після пожежі 18 лютого в адміністративному корпусі військової частини Внутрішніх військ №4114 на вул. Рубчака військовослужбовці змушені працювати по 8 чоловік в кабінеті. Така ситуація впливає на боєздатність частини. Про це журналісту Гал-Інфо розповів підполковник Сергій Ховайло, заступник командира частини №4114 з виховної роботи.

"Звичайно, пожежа 18 лютого завдала великомасштабної шкоди будівлі. Це не вплинуло на умови проживання особового складу, які залишаються задовільними. Однак, постраждали адміністративні приміщення частини та штабу західного територіального командування. Тому працівники змушені шукати собі робочі місця у казармах", - розповів Сергій Ховайло .

В зв’язку з браком приміщень в одному кабінеті змушені працювати по вісім військовослужбовців, з них два психологи. "Для психологів однозначно потрібні окремі кабінети, адже два психологи не можуть якісно працювати в спільному кабінеті", - зазначив підполковник.

Він також наголосив, що такі умови несення служби істотно впливають на боєздатність частини.

Зазначимо, що 18 лютого, близько 2 000 чоловік здійснили напад на військову частину  внутрішніх військ №4114 у Львові. Радикально налаштовані люди застосовували "Коктейлі Молотова", бруківку та каміння. В наслідок чого 126 військовослужбовців зазнали травм. Також було спалено два контрольно-пропускних пункти до військової частини. В наслідок пожежі у адміністративній будівлі обвалились перекриття між чотирма поверхами. Наслідки пожежі станом на початок липня не ліквідовані. Будівля залишається в аварійному стані.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ