Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Очільник львівської міліції просить Ані Лорак задуматись над своєю поведінкою. Фото

Сьогодні, 5 серпня, активісти "Правого сектору" влаштували пікет під обласним управлінням МВС у Львові. Вони висловили своє невдоволення діями міліції під час сутичок одеситів з міліцією перед концертом Ані Лорак в Одесі.

Учасники пікету вимагали, щоб до них вийшов очільник львівської міліції Дмитро Загарія та пояснив позицію щодо цього інциденту. Також "Правий сектор" вимагав проведення люстрації в силових органах та реальних реформ структури міліції.

Дмитро Загарія вийшов до пікетувальників, однак поспілкуватись з ним підійшли лише журналісти. Він зазначив, що не в його компетенції коментувати правомірність дій одеського МВС, адже він не знає подробиць конфлікту.

Люстрація в правоохоронних органах, за переконанням очільника МВС Львівщини, може відбутись лише згідно чинного законодавства, адже закону про люстрацію наразі не існує. Наразі усі зміни в міліції відбуваються виключно з ініціативи громади, відтак, не можуть бути радикальним.

Також Дмитро Загарія наголосив, що Ані Лорак повина задуматись над своєю поведінкою, щоб не ганьбитись перед співвітчизниками. "Ані Лорак фактично є провокатором", - зазначив Дмитро Загарія.

Загалом на пікет прийшли близько сорока активістів правого сектору. Після нетривалого вигукування гасел вони розійшлись.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ