Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Очільник міліції Львівщини зустрівся з громадськістю щодо знищення озера в Брюховичах

Учора, 5 листопада, очільник міліції Львівщини Дмитро Загарія зустрівся з ініціативною групою, яка виступає проти знищення міського озера в Брюховичах.

На зустрічі активісти розповіли про ситуацію, що склалася з брюховицьким озером, а також вимагала пояснити, чому міліціонери Шевченківського РВ проігнорували виклик від активістів, що було зафіксовано багатьма журналістами.

Дмитро Загарія пообіцяв призначити службове розслідування та з'ясувати, чому правоохоронці не прибули на виклик. "Я дам розпорядження начальнику Шевченківського райвідділу міліції особисто виїхати на місце, опитати свідків та розібратись в ситуації. Усі документи ми детально вивчимо", - зазначив очільник міліції.

Він також запевнив активістів, що після опрацювання документів міліція докладе всіх зусиль, аби зупинити знищення озера. "Ми відзвітуємо перед вами за тиждень щодо результатів нашої роботи в цьому питані", - запевнив Дмитро Загарія.

Нагадаємо, що озеро в Брюховичах передали в оренду. Однак попри умови договору відновлення озера не проводилось, натомість його почали засипати побутовими відходами. Таким чином частину озера засипали, а на утвореній території встановили паркан та планують будівництво. Мешканці неодноразово звертались в прокуратуру та інші інстанції аби зупинити знищення озера, однак всюди їх ігнорують.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ