Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Перегони «туфельок»

15 березня у Львові відбулися перегони «туфельок». Власне так можна назвати захід, в якому водіями виступили жінки, котрі придбали автомобілі в салонах «Львів-авто» та «Галичина-авто». Участь у них взяли вісім екіпажів чотирьох команд: Kia, Daewoo, Chevrolet, Nissan. Маршрут: Оперний театр (старт) – площа Міцкевича – вул. Митрополита А.Шептицького – Тургенєва – Кульпарківська – Наукова, РЦ «МіСТО» (фініш).
 Якщо не брати до уваги мету, а саме рекламу автомобілів, представлених у пробігу, то ідея, яку переслідували організатори автоперегонів, а саме – популяризація жінки-водія, була не новою, але цікавою.
Інша справа, як воно все відбулося. Жінки-водії мали можливість виговоритися в об‘єктиви телекамер щодо того, як вони почувають себе на дорозі, а також, звісно, похвалитися тим, що водять чотириколісних друзів не гірше за чоловіків. Щодо негативних моментів, то, як погоджуються самі організатори, день перегонів був вибраний досить невдало. На скупчення відполірованих «Ланосів» та КІА, з туфельками на лобовому склі дивилися лише ті, хто або випадково прогулювався по центру в будний день, або самі ж уболівальники команд.
Другий прорахунок – місце змагань.  Початково екіпажі мали стартувати з площі Міцкевича, і більшість журналістів та фотографів про перенесення місця старту дізналися від інспекторів ДАІ, а ті, в свою чергу, від патруля. На світлинах до вашої уваги старт перегонів «туфельок».   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ