Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Під Києво-Святошинським судом "Беркут" побив журналістів та нардепів. Фото

Сьогодні, 10 січня, після того, як Києво-Святошинський райсуд виніс вирок так званим "васильківським терористам», мітингувальники заблокували його приміщення. Під судом виникло силове протистояння. Про це у соціальній мережі Фейсбук повідомила спільнота ЄвроМайдан.

«Під Києво-Святошинським судом, де відбувалось засідання по "васильківським терористам" дуже багато побитих людей. Наш кореспондент на місці подій передає, що виникла бійка між кількома сотнями активістами, які пікетували суд та великою кількістю "беркутівців". На місці вже присутні кілька машин швидкої допомоги. Проте, один з активістів прямо зараз лежить на носилках з перебитою ногою в машині швидкої, вже 15 хвилин його нікуди не везуть», - йдеться у повідомленні.

В результаті сутички постраждали журналісти та нардепи.

«Під час бійки під Києво-Святошинським судом від "беркутівських" дубинок постраждали журналіти Макс Левін (якому розбили об'єктив та світло) та Олексій Чернишев, - передає наш кореспондент з місця подій. Окрім того, побили також двох нардепів - Едуарда Леонова та Юрія Бублика», - повідомили активісти.

"Біля Києво-Святошинського суду "Беркут" жорстоко б'є протестувальників. Є інформація, що одному з протестувальників зламали ногу", - повідомила "Українська правда" з посиланням на ВО Свобода у Твіттері.

Народний депутат Едуард Леонов повідомив, що "спецбійці "Беркута" повалили його (Леонова) на землю та били ногами".

"У суді триває сутичка - мітингувальники намагаються потрапити до суду, суддю супроводжують співробітники "Грифону". Усі виходи Києво-Святошинського райсуду заблоковано мітингувальниками, розбудовано барикаду. Люди не пускають автозак. До суду підтягнулося 5 автобусів "Беркуту", - повідомила раніше Київська Свобода

Свободівець Павло Кириленко повідомив, що "біля суду "Беркут" бив усіх, навіть жінок. Люди отримали травми голови, ніг та колін".

Бійка під судом, який виніс вирок васильківським терористам
Бійка під судом, який виніс вирок "васильківським терористам". Із Твіттера
"Свободи"

Фото з ФБ ЄвроМайдан
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ