Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Політехніка-Галичина» вдома поступилася лідеру баскетбольної суперліги «Будівельнику»

1/2
Учора, 30 січня, у спорткомплексі «Галичина» в рамках чемпіонату Суперліги з баскетболу місцева «Політехніка-Галичина» приймала лідера чемпіонату – столичний «Будівельник». Галичани програли з рахунком 67-82.

 

Перший виїзний поєдинок для галичан завершився поразкою з різницею в десять очок. Водночас саме ці команди зустрінуться в півфіналі Кубку Суперліги. Отож, в домашньому поєдинку можна було сподіватись , якщо не на реванш, то хоча б на запеклий «бій».

 

Стартові хвилини поєдинку лише підтвердили ці сподівання. «Політехніки» вдало комбінували, їм вдавалися трьохочкові кидки , зрештою, першу п’ятихвилинку вони завершили перемогою 12-6.

 

 Але поступово все почало «ставати на свої місця», щойно «Будівельник» додав у швидкості й застосував пресинг. Перша половина завершилася вже перемогою гостей, але з прийнятною для баскетболу різницею 30-40.

 

Однак по перерві «політехніків» немовби підмінили. Команді не вдавалися ні кидки, ні підбори. Здавалось, що м’ячу вже нікуди діватися, але він вперто не влітав у кошик! Лише коли «будівельники», забезпечивши достатній очковий запас і збавили оберти, то тоді  «політехніки» почали потроху наздоганяти гостей, але цього виявилося недостатньо, що б перевести матч хоча б в овер-тайм.

 

Дива не сталося лідер баскетбольного чемпіонату переміг львівську команду з рахунком 67-82!

 

Фото Михайла Дашковича.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ