Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Помри за Батьківщину, а не за алкоголь!», – флеш-моб у Львові

1/3
У Львові, біля центральної ялинки учора, 30 грудня, відбулась акція ГО «Центр молодіжного руху» – флеш-моб проти алкоголю. Про це «Гал-інфо» розповіли учасники акції.

За словами організаторів, тема і час акції були підібрані не випадково – напередодні новорічних та різдвяних свят актуальною проблемою (найперше для молоді) залишається те, як правильно, без шкоди для власного здоров’я та без алкоголю провести святковий час.

Для того, щоб показати згубний вплив алкоголю на людський організм, учасники флеш-мобу в назначений час, за попередньою домовленістю одночасно впали на сніг і лежали, не рухаючись, декілька хвилин. Неподалік від них ще двоє учасників акції тримали в руках банер з написом «Алкоголь вбиває».

Перехожі з цікавістю спостерігали за лежачими на снігу, фотографували все, що відбувалось. Були і такі, що приєднувались до учасників і теж падали на сніг. По закінченню акції всі учасники флеш-мобу декілька разів вигукнули: «Помри за Батьківщину, а не за алкоголь!».

«Буває настільки прикро і неприємно бачити нетверезу молодь у такі дні, – говорить один з учасників флеш-мобу. – Це деградація, це проблема. І з цим треба щось робити!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ