Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Проблеми кримчан, які тимчасово переселилися на Львівщину

Найбільша проблема людей, які переїхали з АР Крим на Львівщину, - це житло. Про це сьогодні, 14 квітня, під час зустрічі керівництва області та переселенців повідомив заступник голови Спілки офіцерів Севастополя, капітан другого рангу в запасі Тимур Баротов, який 3 березня доправив до Львова свою сім`ю. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

"Перша проблема - це житлова. Люди живуть більше як місяць і треба міняти житло. Є родини, які вже переїздили по три рази і готуються переїхати знову", - розповів Баротов.

Він також додав, що в людей заблоковані картки: "Навіть ті кошти, які вони мають не можуть бути використаними. Дехто потребує лікування, і це викликає незручності".

"Питання з соціальними і декретними виплатами. Проблема виникає й з тими, хто стають повнолітніми та отримуватимуть паспорт. Невідомо, як вони мають це зробити", - сказав Тимур Баротов.

Він додав, що кримчани вже намагаються об'єднатися та контактувати та між собою.

"В суботу ми зустрілися і помогли прибрати Шевченківський гай. Віддячивши у такий спосіб львів'янам за гостинність. Ми не з власної волі опинилися в такій ситуації, але нам треба допомогти. Ми повернемося в Крим! Можливо колись ми допоможе вам, вже на своїй малій батьківщині", - сказав Тимур 

Сьогодні, 14 квітня, у Львівській обласній раді відбулася зустріч керівництва Львівщини з громадянами, які переселилися з АР Крим та східних областей до Львівської області.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ