Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Промоція потенціалу Карпат – створення транскордонної промоційної платформи» - результати проекту

Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» презентувала результати реалізації проекту «Промоція потенціалу Карпат – створення транскордонної промоційної платформи» під час Ярмарку рекреаційного туризму, що проходив у Львові протягом 5-6 листопада за підтримки Європейського Союзу.

Як повідомила керівник проекту, виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» Галина Литвин, за дев’ять місяців реалізації проекту спільно з польським партнером – Асоціацією Єврорегіон Карпатський Польща вдалося реалізувати низку завдань, спрямованих напопуляризацію природного та культурного потенціалу міст-курортів українсько-польської частини Карпатського Єврорегіону, а саме Трускавця, Моршина, Східниці, Немирова, Шкла та Великого Любіня з українського боку та Івонича Здрою, Риманова Здрою, Горинця Здрою та Поляньчика з польського боку.

У рамках реалізованого проекту розроблено веб-сайт (uzdrowiskakarpackie.eu), який виконавці проекту вважають важливим інструментом популяризації рекреаційного туризму регіону. Він містить інформацію як про самі  курорти та їх можливості, так і місця розваг та відпочинку, визначні пам'ятки та є доступним в українській, англійській, польській та російській мовних версіях.

Протягом червня цього року було організовано 2 навчальні візити для представників туристичної галузі до українських та польських міст-курортів з метою презентації туристичних пропозицій конкретних курортів, розташованих у Львівській області та Підкарпатському воєводстві. Приємно відзначити, що за підсумками візитів було налагоджено співпрацю між санаторно-курортними закладами та туристичними фірмами України та Польщі.

Також з метою популяризації курортів видано каталог пропозицій лікування, оздоровлення та відпочинку в курортах українсько-польського прикордоння та путівник територією українсько-польської частини Карпатського Єврорегіону

Довідка.

Проект «Промоція потенціалу Карпат – створення транскордонної промоційної платформи»  реалізовано Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» у партнерстві з Асоціацією Карпатський Єврорегіон Польща у рамках парасолькового проекту  «Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння». Проект співфінансується за рахунок коштів Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2007 - 2013.

На фото: учасники проекту «Промоція потенціалу Карпат – створення транскордонної промоційної платформи» під час одного із заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ