Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Рятувальники отримали три нових снігоходи для роботи в гірських районах Львівщини. Фото

Три нових снігоходи передали львівським рятувальникам сьогодні, 19 листопада, віце-прем'єр-міністр України, голова Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Вілкул та голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало. Вони полегшать роботу рятувальників у гірських районах Львівської області.

Загальна вартість снігоходів – 500 тис. грн. Кошти на їх придбання виділили з обласного бюджету Львівської області.

«Події останньої зими також засвідчили, що ваш колектив здатний виконувати і не властиві для служби функції, а саме – забезпечувати проїзд автотранспорту територією Львівської області під час снігових заметів, надавати допомогу людям, які опинилися у снігових пастках», – зазначив О.Сало та додав: «І цього року виконувати такі завдання буде простіше. Адже сьогодні я із великим задоволенням хочу вручити вам снігоходи та засоби радіозв’язку, які придбано, відповідно до обласної програми створення регіонального резерву».

Також для забезпечення безперебійної передачі оперативної інформації рятувальники отримали 30 потужних радіостанцій, радіоретранслятор та ОБМ-шлюз, що забезпечить можливість телефонних дзвінків з мобільних апаратів на стаціонарні номери та навпаки, передачу інформації факсимільним зв'язком та електронною поштою.

Фото - Павло Паламарчук

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ