Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовому сказали «дякую» за дороги

Сьогодні, 3 вересня близько першої ночі на вулиці Рапопорта просто на проїжджій частині з’явився напис «Садовий, дякуємо за дороги». Поруч стоїть підпис – «Яма».

Охоронці будинку на Рапопрта, 6 стверджують, що бачили двох юнаків, які приїхали на білій іномарці, розтягнули трафарет і балончиками з фарбою зробили цей напис. Все відбувалося миттєво.

 

Наразі важко сказати, ким саме були невідомі, – прихильниками чи опонентами міського голови. Втім, варто зауважити, що напис з’явився за кілька метрів від вулиці Шпитальної, яка стояла розритою близько року і лише тепер почала ремонтуватися. То ж, за що саме дякують міському голові – з іронією за непрохідну Шпитальну, чи навпаки, за те, що її врешті почали приводити до ладу, сказати важко.

 

Нагадаємо, що громадські активісти не вперше використовують малюнки на львівських дорогах. У квітні 2007року активісти партії «Пора» обвели жовтою фарбою найбільші ями на львівських магістралях і передали звернення до міської влади з проханням відремонтувати дороги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ