Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий «благословив» календар з рекламою пива

Сьогодні, 27 грудня, під час зустрічі директора департаменту «ЄВРО 2012» Олега Засадного з представниками ЗМІ журналістам подарували промоційні календарі про Львів як місто, що приймає Чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

Календар прикрашений яскравими фото з життя Львова та є своєрідною інструкцією для туриста у проводженні вільного часу в місті.

В передмові, підписаній іменем міського голови Львова Андрія Садового, вказано, що мета міської влади – максимально скористатися з футбольного свята в більш тривалій перспективі.

«Аби в кожного гостя, який відвідає Львів під час чемпіонату Європи з футболу 2012, як і в героя нашого календаря, залишилися якнайкращі спогади про наше місто», - йдеться у передмові міського голови Львова.

Поруч із закликом відкрити для себе «перлину Європи» - Львів, промоцією нового аеропорту, стадіону, Оперного театру, Ратуші, Майстерні шоколаду вписаний і ще один цікавий пункт: «Кажуть, до списку пивних столиць світу потрібно додати ще й Львів».

Напис проілюстрований малюнком, де чоловік, граючи у футбол, думає про пиво, а також фото, де молоді люди насолоджуються спиртним, тримаючи у руках келихи пива.

Нагадаємо, що 15 грудня, відбулася сесія Львівської міської ради, на якій міський голова Львова виніс на розгляд депутатів ухвалу щодо заборони продажу слабоалкогольних напоїв у львівських МАФах. Тоді ж депутати звинуватили Садового у тому, що його підконтрольні ЗМІ активно пропагують вживання спиртного частою рекламою не лише слабоалкогольних напоїв. Депутати підтримали ухвалу з доповненнями, в яких йшлося й про заборону проведення пивних фестивалів у Львові

Зважаючи на те, що Андрій Садовий підписав проголосовану депутатами ухвалу, назвавши її «верхом цинізму», виглядає дивним така промоція міста, як «пивної столиці», яка пропонується в календарі департаментом «Євро-2012».

Додамо, що календар вийшов накладом 1600 примірників.

Фото з календаря

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ