Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий назвав новий термін здачі стадіону – липень 2011 року

Учора, 1 лютого, була підписана тристороння угода між Львівською міською радою, компанією «Азовінтекс» та компанією «Арена.ком» про спільні дії. Згідно угоди, лідером по проектуванню стає компанія «Арена.ком», а саме пан Томас Шпек. . Про це сьогодні, 2 лютого під час виїзду на будмайданчик стадіону до Євро-2012 у Львові повідомив міський голова Андрій Садовий.

 

Садовий заявляє, що цією угодою вирішена основна проблема – проблема координації дій. «Сьогодні ми чітко працюємо як одна команда, команда з проектуваня, команда з будівництва», – запевнив мер.

 

Робочі креслення стадіону, за словами Садового, проходить експертизу в інституті Шимановського. «Вчора були передані робочі креслення балки, вони проходять експертизу. Після успішного завершення експертиза ми збільшимо об’єми робіт. До кінця лютого на будівництві працюватиме мінімум 200 людей», – сказав він.

 

Садовий також запевнив, що сьогодні є чіткий графік, погоджений з УЄФА, і саме за цим графіком працюють будівельники. Він також назвав дату здачі об’єкта в експлуатацію – липень 2011 року.

 

Станом на сьогодні основні роботи на будмайданчику стадіону для проведення матчів Євро-2012 у Львові відбуваються на північній трибуні, будівельники зводять монолітні балки посадових рядів та монолітне перекриття між першим та другим ярусом стадіону. Про це повідомив перший заступник директора компанії «Азовінтекс» Василь Огороднік.

 

За його ловами, також тривають роботи на західній віп-трибуні, де будуть розміщені офіси, кімнати відпочинку, місця для віп-персон, журналістів тощо. Йде підготовка до робіт на південній і східній трибунах.

 

До серпня цього року будівельники планують закінчити монтування каркасу першого ярусу стадіону.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ