Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

«Снєжка-Україна» відкрила перший у Львівській області центр з підготовки майстрів-будівельників

На базі Ставропігійського вищого професійного училища Львова відкрили навчально-практичний центр з підготовки висококваліфікованих майстрів у будівельній галузі за технологіями та матеріалами групи «Sniezka». Про це стало відомо, учора, 3 грудня, на прес-конференції.

Заступник директора департаменту освіти та науки Львівської ОДА, начальник управління професійно-технічної освіти, координації діяльності ВНЗ і науки Роман Бабій зазначив, що на українському ринку ТзОВ «Снєжка-Україна»  дуже популярна, адже матеріали цієї фірми добрі та якісні. Але не тільки це. «Завдяки співпраці  «Снєжка-Україна» і представників науки та освіти тепер створено третій  навчально-практичний центр у Львові, щоб молоді майбутні  спеціалісти могли працювати за сучасними технологіями», – сказав Роман Бабій.

Начальник відділу консультантів з лако-фарбової продукції  ТзОВ «Снєжка-Україна» Орест Жураківський  повідомив: «Під час навчання у центрі учні отримують навчальні матеріали та практичні засоби ТзОВ «Снєжка-Україна».

За його словами, це задля того, щоб ті, хто навчаються в центрі могли бачити, пробувати наносити матеріал  та правильно працювати з ним.

У навчально-практичному центрі студенти зможуть здобувати фах за спеціальностями: «маляр», «штукатур» та «столяр». Одна навчальна група - максимум 30 осіб.

Навчатись зможуть  не лише  учні та викладачі професійно-технічних училищ, але й приватні підприємці, підрядники та прораби, які щодня працюють з будівельними і декоративними матеріалами та деревиною.

Теоретичні та практичні навчання у центрі  будуть проводитися за трьома напрямами: лакофарбована продукція ТМ Sniezka (ґрунтовки, шпаклівки, фарби, емалі); вироби для захисту, декорування та консервації деревини ТМ VIDARON (імпрегнати, лаки, олії, клеї, шпаклівки); матеріали для системи утеплення фасадів ТМ FOVEOTECH (ґрунтовки, декоративні мозаїчні штукатурки, фарби).

Після закінчення курсу молоді спеціалісти отримають не лише знання та навики, але  й  сертифікат, що підтверджує їхню спеціалізацію.

Менеджер із зв’язків з громадськістю ТзОВ "Снєжка-Україна" Галина  Данилюк також зазначила: «Фірма «Снєжка Україна» реалізовує низку благодійних проектів. Зокрема, впродовж багатьох років компанія надає допомогу дошкільним закладам, школам, лікарням, спортивним клубам». 

Так , свого часу ТзОВ "Снєжка-Україна" посприяла створенню медичного навчального телекомунікаційного кабінету для 8-ї клінічної лікарні м.Львова,  реалізувала довгострокову соціальну програму «Кольоровий світ дитинства» у ІІ хірургічному відділені ОХМАДИТі м. Львова, гематологічному  відділенні МДКЛ м.Тернопіль та дитячої міської лікарні у  м. Житомирі. 

За  словами Галини Данилюк,  такі кабінети сприяють швидшому видужуванню дітей.

Довідка.

ТзОВ «Снєжка-Україна» – один з лідерів лакофарбової промисловості України, і найбільший виробник продукції на водній основі. У асортименті заводу є водоемульсійні фарби, акрилові емалі, шпаклювальні маси, захисні та закріплюючо-грунтуючі засоби, клеї. Завод був заснований у 1999 р. у м. Яворів (Львівська обл.) польською фабрикою FFiL Sniezka S.A. спільно з українськими партнерами. Підприємство дбає про високу якість продукції та екологічність, тому використовує лише високоякісну європейську сировину.

«Снєжка» представляє на Україні цілу гаму виробів українського та польського виробництва. Найбільш знаними є – «ЕКО», «МАХ», акрилова і фталева емалі «SUPERMAL», лаки і засоби догляду за деревом «DREWKORN» і «LAKIEROBEJCA», шпаклівки «ACRYL-PUTZ» та інші засоби спеціального призначення.

Девіз «Снєжки» – найвища якість продукції. Так, вироби «Sniezka» – єдині в Україні, які на ексклюзивних правах містять унікальний компонент – Teflon® surface proteсtor, що характеризується стійкістю, підвищеною водоопірністю і відмінними експлуатаційними властивостями.

Компанія підтримує спортивний клуб "Погонь" (Львів) та щорічно сприяє проведенню Міжнародного фестивалю молодих виконавців сучасної української пісні "Молода Галичина".


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ