Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Тисячі студентів львівських вишів вийшли на вулицю

Тисячі студентів львівських вишів сьогодні, 20 лютого, на вулицях міста проводять акції протесту на підтримку Євромайдану у Києві, повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Колона почала формуватися біля головного корпусу ЛНУ ім. І. Франка. Студенти провели пікет біля управління Львівської залізниці і по вулиці Городоцькій повз Університет внутрішніх справ вирушили до медичного університету. Згодом вони планують йти до Лісотехнічного університету.

Кількість студентів сягає уже близько 5 тисяч. Вони йдуть центром, співають гімн України, закликають студентів виходити на вулиці, вигукували «Брат за брати, свій за свого!».

Під Львівським національним медичним університетом ім. Данила Галицького студентів зустрів проректор Анатолій Магльований. Він запевнив, що студентам-медикам ніхто не перешкоджає виходити на вулицю і брати участь в акціях протесту.

Після цього студентська колона повернулася в центр мста і вирушила до географічного корпусу ЛНУ, де запалила свічки в пам'ять про загиблого на Майдані студента Ігоря Костенка. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ