Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Буському районі вшанували пам’ять героїні Небесної Сотні Ольги Бурої

1/3
10 березня у Буському районі краяни відзначили річницю з дня смерті героїні Небесної Сотні Ольги Бурої. Про це повідомила прес-служба Буської районної державної адміністрації.

«Усього 28 літ прожила на світі ця молода жінка. Хоровита здоров’ям, але сильна духом, поруч сильніших, мужніх, здорових чоловіків хотіла бути корисною і потрібною. І була… Бо до усього прикладались її дрібні, спрацьовані руки: підносила бруківку, готувала їжу, прибирала, сортувала продукти і медикаменти. Стояла у нічному дозорі. Була єдиною жінкою в сотні самооборони», – йдеться у повідомленні.

Про що мріяла, до чого прагнула – не відкрилась  навіть своїй матері Надії. Але про що мріє жінка? Хотіла сім'ї, уваги, любові, хотіла почуватись потрібною людям…

А 10 березня її не стало. І в Небесній сотні загорілась ще одна незгасна зірочка… Незгасна, як пам'ять про героїв, які ніколи не вмирають.

Працівники Буської районної бібліотеки для дорослих уклали змістовну виставку публіцистичних матеріалів, які розповідають про Ольгу Буру.

Почесне місце у виставці посідає календар «Небесної сотні», який подарував воїн зони АТО Сергій  Бондаренко.

Вдячні краяни склали щиру молитву за упокій та запалили поминальну свічку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ