Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львівській ОДА фарбують стіни і розвішують таблички. Фото

На другому поверсі Львівської ОДА сьогодні, 17 лютого, розпочався косметичний ремонт. Близько 6 години ранку робітники взялися зафарбовувати стіни, які почорніли від кіптяви, що її залишала польова кухня.

Перший заступник голови Львівської ОДА Олексій Сторчило зауважив, що повстанці залишили приміщення не в ідеальному стані, із запахом диму, але суттєвої шкоди йому не завдали. Також, за його словами, немає інформації про те, щоб щось зникло з кабінетів посадовців.

«Єдине, що довелося цілу ніч прибирати гори шин і сміття, які були перед приміщенням адміністрації. Це зробили комунальні служби. Чому вночі – було задіяно близько 60 машин, які вдень чинили б перешкоди рухові транспорту», – сказав він.

В холі навпроти приймальні губернатора мітингувальники готували їжу на відкритому вогні, то ж постраждали не лише стіни, а й штори, килими. Останні, вочевидь, доведеться замінити. Працівники адмінбудинку кажуть, що проситимуть кошти на це у обласної ради.

Також сьогодні на своє місце повернулися і таблички голови ЛОДА і його першого заступника.

Львівський губернатор Олег Сало у розмові з журналістами зауважив, що мітингувальники нічого не зруйнували і не побили, то ж у будинку просто наведуть лад і пофарбують стіни.

23 січня протестанти взяли під свій контроль будівлю Львівської ОДА, заблокувавши проїзд на прилеглій вулиці. Було проголошено народну раду та почато формування загонів самооборони. За ніч біля ЛОДА виросла барикада. Протестувальники мешкали в будинку кілька днів, готували їжу, навіть організували медпункт. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ