Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові борються з паркуванням на смузі для громадського транспорту

На проспекті Свободи у центрі Львова уже другий день працює виділена смуга для громадського транспорту, однак водії, попри відповідне ознакування, продовжують паркувати там свої автомобілі. Протягом дня робоча група евакуювала понад п’ять автомобілів, що були припарковані, ігноруючи розмітку.

Як розповів в коментарі Гал-Інфо Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій  та цивільного захисту населення ЛМР (його підопічні є членами робочої групи щодо впровадження роботи виділеної смуги для громадського транспорту - ред.), більшість водіїв ігнорують знаки про заборону паркування.

"Водії роблять вигляд, що не розуміють нас. Часто говорять, що це спеціальна така парковка, а коли працівники робочої групи показують їм відповідні знаки, починають сперечатись. Не допомагає і присутність міліції. Третього листопада ми евакуювали чотири автомобілі", - розповів Віктор Іваніцький.

Також сьогодні на виділеній смузі нанесли відповідно розмітку "BUS", однак водії продовжують паркувати свої автомобілі. Тож громадському транспорту доводиться їхати в загальному потоці автомобілів.

Члени робочої групи повідомили, що вранці під склоочисник усіх припаркованих автомобілів вони поклали попереджувальні листівки з роз’ясненням про виділену смугу для громадського транспорту. "Зранку тут майже не було припаркованих авто. Але часто водії залишають авто з ввімкненою аварійною сигналізацією. Ми, на жаль, нічого не можемо з ними зробити", - розповів працівник евакуатора.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ