Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на гоночні траси вийшли батарейки «Duracell Turbo»

5 листопада у Львові стартував черговий етап гонок «Duracell Rally Turbo - серія». Змагання, які відбуватимуться 5-6 і 12-13 листопада, приймає торгово-розважальний центр King Kross (с. Сокільники, вул. Стрийська).

 

Як розповіла координатор проекту Анна Щербій, «Duracell Rally Turbo - серія» – наймасштабніша гонка на території України серед радіокерованих автомобілів, пульти управління яких, а також самі машинки оснащено батарейками Duracell Turbo. Вперше такі перегони відбулися 2010 року. Цьогоріч пульти та машинки обладнано оновленими батарейками, одночасно у перегонах можуть змагатися до трьох юних пілотів, а також розширено географію проекту.

Анна Щербій також повідомила, що як на справжніх ралі швидкість машинок - а це моделі Ламборджіні і Феррарі - до секунд прораховує встановлений на гоночній автотрасі мікрочіп. Це гонки для дітей 8-14 років. Учасникам дають пройти перше – так зване пробне коло. Далі три кола. Найкращий результат фіксується на табло.

Змагання проходитимуть поетапно. Гоночні траси будуть розташовані у великих торгово-розважальних центрах: Одесі, Львові, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові та Києві. Завершальний етап змагань - Гранд Фінал, який відбудеться у Києві 17 грудня 2011 року. До речі, членом журі змагань буде багаторазовий чемпіон світового класу з авторалі Олександр Салюк-молодший. Головний приз - подорож на Чемпіонат Світу з ралі WRC.

Умови участі у кожному з відбіркових етапів «Duracell Rally Turbo серія» незмінні: зареєструватися у промоутера в день змагання та принести 2 нові батарейки Duracell в нерозкритій фірмовій упаковці. Під час заїзду ці батарейки будуть джерелом живлення для пульта управління автомобіля. Перед стартом всі учасники перевірятимуть заряд батарейок в ралійному боліді за допомогою технології Powercheck, а після заїзду власники зможуть забрати свої батарейки для подальшого використання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ