Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові не дозволили призначити начальника обласної ДАІ

Сьогодні, 28 березня, біля Управління МВС у Львівській області близько сотні активістів влаштували пікет проти можливого призначення керівником УДАІ Львівської області Богдана Мицака, який раніше очолював міський відділ ДАІ Львова.

Люди тримали в руках плакати з написами «Ні хабарництву в ДАІ», «Хто допустив хвору людину до керівної посади лікарняний 1 рік і 2 місяці)?», «Мицак, не ганьби пам’ять Небесної сотні». Активісти скандували «Мицак – геть» і вимагали зробити йому інвалідність, оскільки він уже довгий час перебуває на лікарняному.

Коли до пікетників вийшов в.о. начальника міліції Львівщини Сергій Маруняк, активісти озвучили йому свої вимоги: не підписувати наказу про призначення Мицака на посаду очільника ДАІ області; виконати наказ колишнього головно міліціонера Львівщини Олександра Рудяка про звільнення Мицака.

Своєю чергою Сергій Маруняк пояснив: «Вчорадо мене звернулися представники громадських організацій про те, щоби не призначати колишнього начальника ДАІ Львова на посаду в.о. начальника УДАІ Львівської області. Тому я передзвонив до керівництва міністерства і розповів про таку позицію громади. Відтак отримав погодження не робити ніяких призначень, поки не буде начальника головного управління».

Далі Маруняк пообіцяв пікетникам, що не буде підписувати наказу про призначення Мицака на посаду. Активісти підтримали його вигуком «молодець».

Додамо, що організатори заходу – ГІ "Автосотня" та ГФ "Рабів до раю не пускають", також були присутні активісти з «Правого сектору», «Автономного опору», «Автомайдану Львова».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ