Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові перевізники попередили про всеукраїнський страйк. Фото

Перевізники Львівщини сьогодні, 22 серпня, провели попереджувальну акцію протесту у Львові, біля Львівської ОДА. Метою акції є недопущення прийняття нової редакції Закону України «Про автомобільний транспорт» та «Про таксі», які на думку учасників акції сприяють монополізації ринку автоперевезень.

Як повідомила прес-служба Львівської ОДА, заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко зустрівся із організаторами попереджувальної акції українських перевізників: головою Асоціації Вільних профспілок автотранспортників України Андрієм Корчинським та головою Вільної профспілки «Автомобіліст України» Сергієм Кабановим.

Андрій Корчинський передав Сергію Василенку звернення до Президента України Віктора Януковича, прем’єр-міністра України Миколи Азарова та голови ВРУ Володимира Рибака з вимогами щодо зняття з розгляду цих законопроектів та їх подальшого доопрацювання з урахуванням пропозицій автомобільних перевізників. Він також додав, якщо їх прохання не будуть враховані й проекти цих законів буде винесено на розгляд чергової сесії ВРУ, автомобілісти України розпочнуть всеукраїнський страйк.

Фото - Павло Паламарчук 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ